Vacature 
HR consultant Zuid-Limburg

Bevlogen medewerkers laten shinen. Omdat het kan én dat is zoals het hoort te zijn. Met jouw HR kennis, onze technologie en vernieuwende aanpak, en de energieke breinen bij onze opdrachtgevers, creëren we samen steeds weer een fantastische werkomgeving bij onze opdrachtgevers. Daar wil jij toch ook aan bijdragen?

Hey HR consultant uit Zuid-Limburg!

Voordat we uit enthousiasme van alles over ons zelf gaan vertellen, zijn we nieuwsgierig naar jou. Wie ben je? Waar ben je naar op zoek? Ben je kortgeleden afgestudeerd, een doorgewinterde HR professional of kriebelt het gewoon om met dit vak aan de slag te gaan? Kom gauw een keer langs en vertel ons meer. Om samen te ontdekken of deze HR job in Zuid-Limburg ook jouw ding is.

Human Resource Magic, uh… Management

Ons Juyst Samen team groeit. Met z’n allen zijn we met veel fijne energie aan de slag voor en bij opdrachtgevers. Daar gaan we eerst altijd op onderzoek uit. We verzamelen data om de juiste aandachtspunten te vinden. Daarna kunnen we een sprintje trekken, een design sprint wel te verstaan. Samen met de medewerkers van onze opdrachtgevers, en hun creatieve brein, bedenken we oplossingen. Om vervolgens echt te creëren samen en ideeën uit te werken. Van onboardingsapps en welkomboxen, tot mentorprogramma’s en diversiteitsbeleid. We creëren het samen. En die creatie laten we daarna niet los. We blijven de briljante ideeën poetsen en bijslijpen om ervoor te zorgen dat medewerkers kunnen blijven shinen!

Meer lezen over onze aanpak? Klik hier.
Nieuwsgierig waar we onze magie al hebben toegepast? Check dan ook onze cases.

Hoe zorgen we ervoor dat je zelf als HR consultant kunt shinen?

Een salaris dat goed past bij jouw kennis en ervaring, reiskostenvergoeding en 31 verlofdagen. Dit zijn voorwaarden die we eigenlijk heel normaal vinden! Wat er nu écht toe doet als je bij ons komt werken? Dat vertellen we je graag.

  • Een gezellige en (psychologisch) veilige werkplek waar je ‘gewoon’ jezelf kunt zijn omringd door al je leuke collega’s. Dat vinden we enorm belangrijk. Je zit dan wel bij een van onze interessante opdrachtgevers, maar bent ook altijd een aantal dagen samen op kantoor in Heerlen.
  • We willen blijven groeien samen met jou. Daarom ondersteunen we je heel graag wanneer jij jezelf als HR professional wil ontwikkelen. Op professioneel én persoonlijk gebied.
  • Een goede werk- en privé balans, sport workouts voor of na je werk, elke dag vers fruit en een jaarlijkse Vitaliteitsdag. We hebben oog voor elkaars vitaliteit en proberen dit voortdurend te stimuleren.
  • Altijd in voor vernieuwing en verbetering, want dit is nu eenmaal heel essentieel voor ons. Niet alleen op technologisch vlak. We staan ook altijd open voor nieuwe inzichten en willen graag leren van jou en de medewerkers bij onze opdrachtgevers.

Solliciteren op deze fijne HR vacature in Zuid-Limburg?

Al nieuwsgierig naar je nieuwe collega’s? Klik dan hier! Kom je snel een keer koffie drinken of ga je er meteen vol voor? Je kunt ons gewoon een mail of even een whatsappje sturen. Uiteraard mag je je cv toevoegen, maar voor ons begint het met het leggen van een eerste contact. Dus mail, app of bel Guido even (31629594485 / guido.roijen@juyst.nl), dan maken we snel een keer kennis. Leuk!