Hago Zorg

Waar hebben we naar toe gewerkt?

De eerste weken bij een nieuwe job zijn altijd erg spannend, dat gevoel herken jij vast ook. Ervoor zorgen dat medewerkers zich gelijk op hun plek voelen én er aan bijdragen dat zij vanaf het begin vol enthousiasme en zekerheid aan de slag kunnen. Dat was het gezamenlijke doel bij Hago Zorg!

Hoe hebben we het aangepakt?

In onze energieke en inspirerende design sprint hebben wij onze krachten gebundeld. We hebben de gehele employee journey bekeken en op creatieve wijze gebrainstormd over de inhoud van een unieke onboarding voor nieuwe medewerkers. 

Ook in onze verdere samenwerking met Hago Zorg blijven we oog houden voor verbeteren en vernieuwen. Dit doen we door onze kennis te combineren met relevante technologieën.

Wat hebben we gecreëerd?

Ons creatieve team heeft alle ideeën uit de design sprint verwerkt in twee creaties. De onboardingapp die nieuwe medewerkers niet alleen laat kennis maken met Hago Zorg, maar ook performance support biedt aan medewerkers die al langer aan boord zijn. 
De onboardingbox zit vol met handige tips en instructies, maar brengt daarnaast ook een spelelement met zich mee. Kortom: een warm en effectief welkom! Op het moment dat medewerkers de volgende stap in hun loopbaan zetten en Hago Zorg weer verlaten ondersteunen wij hen ook in de offboarding, zo blijven medewerkers ook na hun dienstverband échte ambassadeurs.

Wat vindt Hago Zorg?

”Wat ik heel erg sterk vind aan de aanpak van DUROI People is de persoonlijke benadering en de korte lijntjes die we met elkaar hebben. Dat maakt dat we elkaar gemakkelijk kunnen vinden en heel snel to-the-point kunnen komen. Wat ik zelf ook heel erg prettig vind is de combinatie van achtergronden die alle professionals bij DUROI People hebben. De een heeft diepgaande kennis over HR en de ander is gespecialiseerd in data en de technische kant. Dit maakt het plaatje heel erg compleet.”

Corina Vos, HR-adviseur Hago Zorg